+36 30 220 9884

Kapcsolatfelvétel


  • Vendéglátó-ipari egységek: éttermek, pizzériák, kávézók, cukrászdák,
  • élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására szolgáló helyek (üzemek, üzletek, raktárak),
  • piacok, vásárcsarnokok,
  • malmok, terménytárolók,
  • mezőgazdasági egységek,
  • állattartó telepek,
  • gyárak, üzemek,
  • szállodák: panziók, hotelek, motelek,
  • irodák, irodaházak

        számára teljeskörű kártevőmentességet kínálunk, a hatóságok (NÉBIH, Kormányhivatal népegészségügyi feladatkörében  eljáró Járási Hivatala /ÁNTSZ/) számára megfelelő dokumentációval, és tényleges kivitelezéssel!

Professzionális módszerekkel dolgozunk az egészségügyi kártevők ellen, így hatékony megoldást biztosítunk a kártevő rovarokkal és rágcsálókkal szemben

Szerződéses kártevőmentesítés rovarok és rágcsálók elleni védekezéshez, kedvező áron, akár egészéves garanciával:

A megelőzésre helyezzük a védekezés alapját, így alacsony áron dolgozunk, kevés vegyszer felhasználásával.

A járványügyi rendelet szerint:

18/1998 (VI. 3.) NM rendelet 36. §

(6) A fenntartó a védekezést - ha jogszabály másként nem rendelkezik - saját kivitelezésben is elvégezheti, amennyiben rendelkezik az egészségügyi kártevőirtás végzéséhez szükséges, jogszabályban előírt személyi és tárgyi feltételekkel. Ennek eredménytelensége esetén a járási népegészségügyi intézet elrendeli egészségügyi kártevőirtással hivatásszerűen foglalkozó szakvállalkozás igénybevételét.

Ebből adódóan szakképesítéshez (egészségügyi gázmester, egészségügyi kártevőirtó szakmunkás, egészségőr-fertőtlenítő, közegészségügyi felügyelő), valamint tárgyi feltételekhez (irtószerraktár, gépek, stb.) kötött a kártevők elleni védekezés.

Rugalmasan állunk a kártevőmentesítési program időpontjait, és sürűségét illetően megrendelőinkhez.

A kártevők elleni védekezés teljes felelősségét a vállunkra vesszük, a megadott, előre tervezett időpontokban mi keressük fel Önt egyeztetés céljából.

Alkalmi megrendelés kártevőirtásra:

Ha esetleg a cégnek nincs velünk szerződése, de problémáit nem sikerül/t megoldani saját kivitelezésben, esetleg másik kártevőirtónak, akkor is állunk rendelkezésre teljes diszkrécióval. Bármilyen egészségügyi kártevővel van problémája, forduljon hozzánk bizalommal, eseti megrendelés során is garantáljuk a sikeres, hatékony munkát!

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE