Bolhairtás, macskabolha, kutyabolha, emberbolha irtása, 100%-osan hatékony, biztos megoldás, garanciával

Bolhairtás professzionális módszerekkel

Bolhacsípések gyötrik családját, vagy kedvencét?

Főként júliustól késő őszig, de akár az év többi részében is gyakori problémát jelent a bolha. Általában macskáról, kutyáról kerül be otthonunkba, ahol már előszeretettel élősködik a mi vérünkön is. Nagyon kellemetlen lakótárs tud lenni, de ha ezt a bekezdést olvassa már teljes mértékben megnyugodhat.
Problémájára 100%-os megoldást kínálunk, a lehető legkedvezőbb áron, legalább 3 hónap garanciával!

Mit ajánlunk mi?

Garanciát vállalunk már az első irtásra.

100%-osan hatékony, biztos és biztonságos megoldást bolhák ellen. A helyzetet mindig diszkréten kezeljük, és biztos megoldást kínálunk! Járművünkkel és ruházatunkkal nem utalunk rovarirtásra. Teljeskörű garanciát vállalunk ami azt jelenti, hogy egy darab bolhát sem hagyhatunk élve.

Miért válasszon minket?

 • 100%-os irtásra vállalunk legalább 3 hónap garanciát
 • diszkrét munkavégzés
 • biztos megoldás
 • munkaidőnk kötetlen, rugalmasan igazodik a megrendelőhöz
 • biztonságos irtás kényes helyeken is
 • rövid határidővel dolgozunk

Mit tegyen, ha ellepték otthonát a bolhák?

 • Alapos takarítással, porszívózással, és forróvizes felmosással csökenthető a bolhák mindenféle fejlődési alakjának száma. Bolhairtás előtt, amennyiben lehetséges jól jön egy alapos padlótakarítás, így biztosan elérhető a 100%-os eredmény.
 • Ha együttműködik velünk és segítőkészen elpakol a lakásban kérésünk szerint, nem csak az eredményességet növelheti, hanem a bolhairtás árát is csökkentheti.
 • Amennyiben kutyája, macskája van mindenképpen szükséges az állatok állatgyógyászati szerrel történő kezelése.

Milyen módszereket alkalmazunk a biztos bolhairtáshoz?

Törekedve a 100%-os alaposságra minden helyet permetezéssel kezelünk ami a bolhák akármelyik fejlődési alakjának tenyésző-szaporodóhelye, vagy pihenőhelye lehet. Ez általában a padlót, annak repedéseit, küszöböket, szőnyegeket, stb. foglalja magában, illetve a falakat 1 méteres magasságig, ha indokolt. Fontosnak tartjuk a fejlődésgátló hatású (IGR) készítmények alkalmazását is, hiszen az eredményt biztosabbá teszik, és szelektív beavatkozási pontot jelentenek a rovar életfolyamataiba, ezzel visszaszorítható a non-target (nem célszervezet) mérgezés valószínűsége. Ha szükséges hidegköd-képzéssel egészítjük ki a kezelést. Pincékben, raktárakban, porózusabb padlófelületek esetén általában a porozást javasoljuk.
A védekezés módszerének és a megfelelő irtószereknek a kiválasztása mindig az előzetes szemle alkalmával történik.

Bolhairtásra vállalt garancia feltételei

Az általunk elvégzett bolhairtásra garanciát vállalunk akár az első alkalom után, ha a következő két dolgot teljesíti:

 1. az irtást maximum 48 órával megelőző alapos padlótakarítás (porszívózás, forróvizes felmosás, stb.)
 2. a házi állatok megfelelő módon, megfelelő állatgyógyászati készítménnyel történő kezelése

A fenti két pont teljesítésének hiányában csak egy esetleges második kezelés után van lehetőségünk 3 hónap garanciát vállalni.

Bolhairtás garanciával

Többet szeretne megtudni a bolhákról? Nézze meg ezt a rettentően szellemes, jól felépített, szakmailag helytálló, rengeteg információt hordozó videót aZállatorvos youtube oldalán:

Ha házi kedvencének keres megfelelő külső parazitaellenes készítményt, feltétlenül tekintse meg aZállatorvos témába vágó youtube videóit:

Működési területünk:

Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalaszentgrót, Kehidakustány, Sárvár, Szombathely, Celldömölk, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Szigliget, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő, Tapolca, Sümeg, Badacsony, Marcali, Kéthely, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, Zala megye, Vas megye, Veszprém megye, Somogy megye, Balaton

 

Címkék:

rovarirtás, rágcsálóirtás, rovarirtó, rágcsálóirtó, kártevőirtás, kártevő-mentesítés, ágyi poloska, poloskairtás, csótányirtás, darázsirtás, hangyairtás, fáraóhangya, bolhairtás, légyirtás, molyirtás, egérirtás, patkányirtás, HACCP, fertőtlenítés

TUDÁSTÁR