Bolhairtás

Bolhairtás professzionális módszerekkel

Bolhacsípések gyötrik családját, vagy kedvencét?

Főként júliustól késő őszig, de akár az év többi részében is gyakori problémát jelent a bolha. Általában macskáról, kutyáról kerül be otthonunkba, ahol már előszeretettel élősködik a mi vérünkön is.

Miért válasszon minket?

  • diszkrét munkavégzés
  • biztos megoldás
  • munkaidőnk kötetlen, rugalmasan igazodik a megrendelőhöz
  • biztonságos irtás kényes helyeken is
  • rövid határidővel dolgozunk

Mit tegyen, ha ellepték otthonát a bolhák?

  • Alapos takarítással, porszívózással, és forróvizes felmosással csökenthető a bolhák mindenféle fejlődési alakjának száma. Bolhairtás előtt, amennyiben lehetséges jól jön egy alapos padlótakarítás, így biztosan elérhető a 100%-os eredmény.
  • Ha együttműködik velünk és segítőkészen elpakol a lakásban kérésünk szerint, nem csak az eredményességet növelheti, hanem a bolhairtás árát is csökkentheti.
  • Amennyiben kutyája, macskája van mindenképpen szükséges az állatok MEGFELELŐ állatgyógyászati szerrel történő kezelése.

Milyen módszereket alkalmazunk a biztos bolhairtáshoz?

Törekedve a 100%-os alaposságra minden helyet permetezéssel kezelünk ami a bolhák akármelyik fejlődési alakjának tenyésző-szaporodóhelye, vagy pihenőhelye lehet. Ez általában a padlót, annak repedéseit, küszöböket, szőnyegeket, stb. foglalja magában, illetve a falakat 1 méteres magasságig, ha indokolt. Fontosnak tartjuk a fejlődésgátló hatású (IGR) készítmények alkalmazását is, hiszen az eredményt biztosabbá teszik, és szelektív beavatkozási pontot jelentenek a rovar életfolyamataiba, ezzel visszaszorítható a non-target (nem célszervezet) mérgezés valószínűsége. Ha szükséges hidegköd-képzéssel egészítjük ki a kezelést. Pincékben, raktárakban, porózusabb padlófelületek esetén általában a porozást javasoljuk.
A védekezés módszerének és a megfelelő irtószereknek a kiválasztása mindig az előzetes szemle alkalmával történik.

Bolhairtás garanciával

Bolhairtásra időtartam garanciát nincs lehetőségünk vállalni, kizárólag az elvégzett munka minőségét garantálhatjuk.

Többet szeretne megtudni a bolhákról? Nézze meg ezt a rettentően szellemes, jól felépített, szakmailag helytálló, rengeteg információt hordozó videót aZállatorvos youtube oldalán:

Ha házi kedvencének keres megfelelő külső parazitaellenes készítményt, feltétlenül tekintse meg aZállatorvos témába vágó youtube videóit:

Garanciavállalás

Maximális együttműködés, és megfelelő időben elvégzett ismétlő kezelés esetén 3 hónap garanciát vállalunk a visszafertőződésre. Ez magában foglalja az irtás egyszeri, ingyenes ismétlését. Nem foglalja azonban magában az újbóli kiszállási díjat.
Fenntartjuk a jogot, hogy helyszíni felmérés után, az irtás megrendelése előtt, megfelelő tájékoztatás mellett visszavonjuk az időtartam garanciát. Ennek helyi adottságok, visszafertőzödést segítő - tőlünk függetlenül fennálló - tényezők, stb. lehet az oka. Minőségi garanciát ez esetben is vállalunk. Ez magában foglalja:
  • A munka adekvát módszerekkel, minőségi irtószerekkel és megfelelő technológiával történő, kifogástalan végrehajtását, a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal.
  • Irtáskor a helyszínen tartózkodó legalább egy szakképesített személy jelenlétét.

Frissítve: 2018.12.02.


+36 30 220 9884

Kapcsolatfelvétel

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE