Tudnivalók a gélezéssel történő hangyairtásról

Hangyairtás gélezéssel

Az attraktánst (vonzó anyagot) tartalmazó mikrokapszulás permetezőszer illetve a granulátum mellett előszeretettel alkalmazzuk a hangyairtó gélt is, mint önmagában is helytálló, hatásos módszert. Beltéri és ház körüli felhasználásra is kiváló. Az általunk használt gélek nem csak a fehérje - és olajos táplálkozású hangyák ellen veszik fel a harcot, hanem az édes táplálkozásúak is sikeresen kiirthatóak a segítségükkel.

Az úgynevezett biológiai aktiválás segítségével biztosítani tudjuk, hogy a gél sem állatra, sem emberre nem jelent veszélyt, hiszen a hatóanyag átalakulása a rovar gyomrában történik.

Az általunk felhasznált hangyairtó gél teljesen szagtalan, nem szennyez. Mivel átlátszó, esztétikailag sem okoz problémát. Állaga lehetővé teszi a függőleges felületeken történő alkalmazást is.

A gél további jó tulajdonsága, hogy használatával a teljes kolóniát elérhetjük, mert:

  1. A csalétek hosszú hatástartóssággal bír.
  2. A késleltetett hatás miatt a dolgozók többet fogyaszthatnak a csalétekből.
  3. Mivel a dolgozók visszatérnek a bolyba, egymást is megfertőzik.
  4. A trophallaxisnak köszönhetően (a folyamat mely során a hangyák táplálják egymást) a hangyák átadják a csalétket a fiasításban résztvevő egyedeknek, így eljut a királynőhöz. Ezzel már teljes a siker!

Összességében a gélezés módszere rendkívül hatékony, és sok esetben ajánljuk Ügyfeleinknek, akár a permetezés teljes kiváltására. A kényes helyeken (pl.:gyerekszoba) és élelmiszer közelében a legnagyobb biztonsággal alkalmazható.

A hangyairtásról bővebben itt olvashat! ->

A különféle hangyafajok biológiájáról itt tájékozódhat részletesebben! ->

Nagyon szívesen vennénk, ha megosztanák velünk tapasztalataikat, észrevételeiket akár facebook hozzászólás, akár privát e-mail formájában!

Működési területünk:

Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalaszentgrót, Kehidakustány, Sárvár, Szombathely, Celldömölk, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Szigliget, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő, Tapolca, Sümeg, Badacsony, Marcali, Kéthely, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, Zala megye, Vas megye, Veszprém megye, Somogy megye, Balaton

 

Címkék:

rovarirtás, rágcsálóirtás, rovarirtó, rágcsálóirtó, kártevőirtás, kártevő-mentesítés, ágyi poloska, poloskairtás, csótányirtás, darázsirtás, hangyairtás, fáraóhangya, bolhairtás, légyirtás, molyirtás, egérirtás, patkányirtás, HACCP, fertőtlenítés

TUDÁSTÁR