Elektromos rovarcsapdák

Elektromos rovarcsapdákat forgalmazunk és telepítünk, ezen kívül vállaljuk a már meglévő, vagy általunk telepített UV fénycsapda park rendszeres karbantartását is. Új UV fénycsapdák telepítésénél előnyben részesítjük a LED-es megoldásokat a folyamatos költségek csökkentése érdekében.
Satrun LED elektromos rovarcsapda

Miért válasszon minket rovarcsapda vásárlása esetén?

 1. Nagy valószínűséggel nálunk tudja megvásárolni a legjobb áron Chameleon és Orma gyártmányú elektromos rovarcsapdákat. A csapdashop.hu oldalon megtekintheti árainkat, vagy kérhet egyedi árajánlatot is.
 2. Minden általunk forgalmazott rovarcsapdához folyamatos a kellékanyag ellátás. (ragadólapok, fénycsövek, alkatrészek)
 3. Fő szempont, hogy csak olyan elektromos rovarcsapdát árulunk, amihez nagyon olcsó a kellékanyag, így a karbantartási költségek is alacsonyak. Ha elektromos rovarcsapdát vásárol mindig tájékozódjon előre, hogy mennyibe fog kerülni hozzá a ragadólap!
 4. Csak minőségi termékekkel foglalkozunk.
 5. Szakértő segítséget nyújtunk a megfelelő csapda kiválasztásában, és a repülő rovarok elleni védelem UV fénycsapdákkal történő megoldásának tervezésében, javításában.
 6. Minden általunk eladott elektromos rovarcsapdát megvizsgálunk, ellenőrizzük a sértetlenséget és megfelelő működést, továbbá UV-A tester mérést is végzünk, így Önhöz 100%, hogy tökéletesen üzemelő UV rovarcsapda fog érkezni!
 7. Az általunk telepített elektromos rovarcsapdák elhelyezkedésének és típusának kiválasztásakor többféle szakmai szempontot is figyelembe veszünk és garantáljuka maximális hatékonyságot!
Chameleon 1x2 elektromos rovarcsapda
 

Miben tudunk segíteni az elektromos rovarcspadákkal kapcsolatban?

 1. Amennyiben vásárolni szeretne, a csapdashop.hu-n megteheti:


   
 2. Szeretné, ha az UV fénycsapdákat helyszínre is szállítanánk és a megfelelő helyre fel is szerelnénk?
  Árajánlatkérés

 3. Elektromos rovarcsapdák karbantartását bízná ránk?

 UV fénycsapda kellékanyagok ragadólapok fénycsövek, ledszalag 
Akár meglévő fénycsapdákról van szó, akár mi végezzük azok telepítését is, szívesen adunk egyedi árajánlatot azok karbantartására! A karbantartási tervet Megrendelő igényei alapján állítjuk össze: kiválasztható a ragadólapok cseréjének gyakorisága, dokumentáció részletessége, igény szerint trend-elemzést is készítünk. Az adatfelvételt elektronikusan végezzük. Kérésre meglévő fénycsövek hatékonyságát is tudjuk ellenőrizni UV-A teszter segítségével!