Elektromos rovarcsapdák

Elektromos rovarcsapdákat forgalmazunk és telepítünk, ezen kívül vállaljuk a már meglévő, vagy általunk telepített UV fénycsapda park rendszeres karbantartását is. Új UV fénycsapdák telepítésénél előnyben részesítjük a LED-es megoldásokat a folyamatos költségek csökkentése érdekében.
Satrun LED elektromos rovarcsapda

Miért válasszon minket rovarcsapda vásárlása esetén?

  1. Nagy valószínűséggel nálunk tudja megvásárolni a legjobb áron Chameleon és Orma gyártmányú elektromos rovarcsapdákat. A csapdashop.hu oldalon megtekintheti árainkat, vagy kérhet egyedi árajánlatot is.
  2. Minden általunk forgalmazott rovarcsapdához folyamatos a kellékanyag ellátás. (ragadólapok, fénycsövek, alkatrészek)
  3. Fő szempont, hogy csak olyan elektromos rovarcsapdát árulunk, amihez nagyon olcsó a kellékanyag, így a karbantartási költségek is alacsonyak. Ha elektromos rovarcsapdát vásárol mindig tájékozódjon előre, hogy mennyibe fog kerülni hozzá a ragadólap!
  4. Csak minőségi termékekkel foglalkozunk.
  5. Szakértő segítséget nyújtunk a megfelelő csapda kiválasztásában, és a repülő rovarok elleni védelem UV fénycsapdákkal történő megoldásának tervezésében, javításában.
  6. Minden általunk eladott elektromos rovarcsapdát megvizsgálunk, ellenőrizzük a sértetlenséget és megfelelő működést, továbbá UV-A tester mérést is végzünk, így Önhöz 100%, hogy tökéletesen üzemelő UV rovarcsapda fog érkezni!
  7. Az általunk telepített elektromos rovarcsapdák elhelyezkedésének és típusának kiválasztásakor többféle szakmai szempontot is figyelembe veszünk és garantáljuka maximális hatékonyságot!
Chameleon 1x2 elektromos rovarcsapda
 

 

Amennyiben vásárolni szeretne, a csapdashop.hu-n megteheti: