Ágyi poloska irtás professzionális módszerekkel

Ágyi poloska irtás, ágyi poloska elleni védekezés, poloskairtás, ágyi poloska csípés

Ágyi poloska - Cimex lectularius
Ágyi poloska - Cimex lectularius

Sokan szégyenlik, ha lakásukban ágyi poloskák telepednek meg. Erre semmi okuk, hiszen ez nem utal rossz körülményekre, takarítatlanságra, egyszerűen csomaggal, bútorral, egyéb tárggyal, ruhával behurcolták. Akár egy ötcsillagos szállodában is előfordulhat, sőt elő is fordul! Ennek ellenére a helyzetet mindig diszkréten kezeljük, és minőségi megoldást kínálunk! Járművünkkel és ruházatunkkal nem utalunk rovarirtásra.

Mit ajánlunk mi?

Biztos megoldást, akár első irtás után. Teljeskörű minőségi garanciát vállalunk ami a következőket foglalja magában:

 • A munka adekvát módszerekkel, minőségi irtószerekkel és megfelelő technológiával történő, kifogástalan végrehajtását, a tőle elvárható legnagyobb gondossággal.
 • Irtáskor a helyszínen tartózkodó legalább egy szakképesített személy jelenlétét.

A második irtás árából megfelelő együttműködés mellett 10%-ot elengedünk. Az esetek döntő többségében, persze ahol még nem szaporodtak el jelentősen, az első alkalommal történő irtás megoldja a problémát. Amikor két irtás sem segít (elég ritka), felvetődhet az állandó visszafertőződés gyanúja: szomszédtól, rokontól, stb.

Az ágyi poloska irtásának menete:

 1. megkeres minket problémájával, tájékoztatjuk a fontos tudnivalókról, és megbeszélünk egy időpontot a felmérésre és/vagy irtásra.
 2. az első irtás elvégzése után már aznap használatba lehet venni a szobát, az irtószerek körültekintően történő alkalmazás mellett emberre nem veszélyesek.
 3. a második kezelés, amennyiben szükséges (szükségességének az oka, hogy a petéket nem tudjuk 100%-osan elpusztítani és az ebből kikelő lárvák már nem biztos, hogy a megfelelő méregmezővel találkoznak) az első kezeléstől számított 14-30 nap múlva esedékes.

Miért válasszon minket, mint poloskairtó szakvállalkozást?

 • diszkrét munkavégzés
 • biztos megoldás
 • munkaidőnk kötetlen, rugalmasan igazodik a megrendelőhöz
 • biztonságos irtás kényes helyeken is
 • rövid határidővel dolgozunk

Mit tegyen?

 • Ha feltételezhetően használt holmival hurcolta be a poloskát otthonába, azt NE dobja ki, hiszen az már nem "fertőző" forrás, csak a "fertőzött" környezet része, abból az állatok szétvándoroltak, különféle búvóhelyeket keresve.
 • Ha együttműködik velünk és segítőkészen elpakol a lakásban kérésünk szerint, nem csak az eredményességet növelheti, hanem a poloskairtás árát is csökkentheti.

Milyen módszereket alkalmazunk poloskairtásra?

Törekedve a 100%-os alaposságra minden feltételezhető helyen, ahol a poloska búvóhelye, tenyésző-szaporodóhelye, vonulási útja lehet, tartós méregmezőt hozunk létre permetezéssel. A permetléhez speciális adalékanyagokat keverve érjük el a biztos ölő hatást. Fontosnak tartjuk a fejlődésgátló hatású (IGR) készítmények alkalmazását is, hiszen az eredményt biztosabbá teszik és segítenek a rezisztencia kialakulásának késleltetésében is. Ezen kívül ez szelektív beavotkozási pont a rovar életfolyamataiba, ezzel visszaszorítható a non-target (nem célszervezet) mérgezés valószínűsége. Kiűzőszer alkalmazásával a poloska méregmezővel való találkozását biztosabbá tehetjük. Ez történhet hidegköd-képzéssel, füstképzéssel, kiűző aeroszollal, vagy kiűző hatású permetezőszerrel. Elektromos kapcsolók, konnektorok környékén esetleg porozást alkalmazhatunk.
A védekezés módszerének és a megfelelő irtószereknek a kiválasztása mindig az előzetes szemle alkalmával történik.

Nem biztos benne, hogy poloskával áll szemben?

Rendeljen tőlünk poloskakereső szolgáltatást!
Alaposan átvizsgáljuk lakását, így ha nem poloska okozza az Ön problémáját végre megnyugodhat.
Nem kell kidobnia a pénzt irtásra, nem kell feleselegesen irtószert kijuttatni és enélkül is végre nyugodtan aludhat.
A szolgáltatás ára 10.000 Ft 3 szobáig. Amennyiben irtásra kerül sor a keresés ingyenes!

Hozzávetőleges árak poloskairtáshoz

Az árakat a lakásban, házban, hotelben, panzióban, stb. található fekvőhelyek száma alapján tudjuk megsaccolni. Ez nem azt jelenti, hogy csak az ágyat kell kezelni, ez csak jó kiindulópont az ár meghatározásánál. Kérjük ne dobja ki a poloskás ágyat, hiszen attól még a szoba fertőzött marad (éjjeli szekrény, többi bútor, szegélyek, parketta, szőnyeg, stb.), az ágy viszont viszi tovább valahová a poloskát. Az árat ez döntően nem befolyásolja. Hangsúlyozzuk, hogy ez csak jó alap lehet a látatlanban történő árajánlathoz:

Ágyi poloska irtásának hozzávetőleges árai alkalmanként
SZOBÁK, ÁGYAK SZÁMA ÁR
1 szoba - 1 ágy 20.000 Ft
1 szoba - 2 ágy 22.500 Ft
2 szoba - összesen 2 ágy 26.500 Ft
2 szoba - összesen 3 ágy 29.000 Ft
2 szoba - összesen 4 ágy 31.500 Ft
3 szoba - összesen 3 ágy 33.000 Ft
3 szoba - összesen 4 ágy 35.500 Ft
3 szoba - összesen 5 ágy 38.000 Ft
3 szoba - összesen 6 ágy 40.500 Ft
4 szoba - összesen 4 ágy 39.500 Ft
4 szoba - összesen 5 ágy 42.000 Ft
4 szoba - összesen 6 ágy 44.500 Ft
4 szoba - összesen 7 ágy 47.000 Ft
4 szoba - összesen 8 ágy 49.500 Ft

 

A szükség szerinti hidegködképzés felára szobánként 2.500 Ft.

Amennyiben szükséges a konnektorok, kapcsolók porozószerrel történő kezelése, úgy annak díja 3.000 Ft szobánként.

Minden további fekvőhely után plusz 2.500 Ft-ot számolunk még fel.

Már csak a kiszállási díjat kell hozzáadnunk (amennyiben az adott területre az nem ingyenes), ezen kívül nincs más költség.
Ehhez már nem kell számítani az áfát sem.

Ágyi poloska irtásra időtartam garanciát kizárólag szálláshelyeknek tudunk adni, egyéb esetben kizárólag az elvégzett munka minőségét garantálhatjuk.

 

Kérjen ingyenes szaktanácsot vagy árajánlatot!

Frissítve: 2018.09.15.

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE

Működési területünk:

Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalaszentgrót, Kehidakustány, Sárvár, Szombathely, Celldömölk, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Szigliget, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő, Tapolca, Sümeg, Badacsony, Marcali, Kéthely, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, Zala megye, Vas megye, Veszprém megye, Somogy megye, Balaton

 

Címkék:

rovarirtás, rágcsálóirtás, rovarirtó, rágcsálóirtó, kártevőirtás, kártevő-mentesítés, ágyi poloska, poloskairtás, csótányirtás, darázsirtás, hangyairtás, fáraóhangya, bolhairtás, légyirtás, molyirtás, egérirtás, patkányirtás, HACCP, fertőtlenítés

TUDÁSTÁR