Ágyi poloska irtás professzionális módszerekkel

Ágyi poloskairtás, ágyi poloska elleni védekezés, poloskairtás, ágyi poloska csípés

Ágyi poloska - Cimex lectularius
Ágyi poloska - Cimex lectularius

Ágyi poloska csípések?

Poloska hatékony és diszkrét irtása, kedvező áron, garanciával Zala, Vas, Veszprém, Somogy megyében

Sokan szégyenlik, ha lakásukban ágyi poloskák telepednek meg. Erre semmi okuk, hiszen ez nem utal rossz körülményekre, takarítatlanságra, egyszerűen csomaggal, bútorral, egyéb tárggyal, ruhával behurcolták. Akár egy ötcsillagos szállodában is előfordulhat, sőt elő is fordul! Ennek ellenére a helyzetet mindig diszkréten kezeljük, és biztos megoldást kínálunk! Járművünkkel és ruházatunkkal nem utalunk rovarirtásra.

Mit ajánlunk mi?

Biztos megoldást, akár első irtás után. Teljeskörű garanciát vállalunk ami azt jelenti, hogy egy darab poloskát sem hagyhatunk élve. Ezt a második irtás után tudjuk ígérni és teljesíteni, amelynek árából megfelelő együttműködés mellett 10%-ot elengedünk. Az esetek döntő többségében, persze ahol még nem szaporodtak el jelentősen, az első alkalommal történő irtás megoldja a problémát. Ám, ha két irtás sem segítene (nagyon ritka), onnantól fogva a többi kezelést mi álljuk, így teljesítve a garanciát!
Így tehát az ágyi poloska irtásának menete:

 1. megkeres minket problémájával, tájékoztatjuk a fontos tudnivalókról, és megbeszélünk egy időpontot a felmérésre és/vagy irtásra.
 2. az első irtás elvégzése után már aznap használatba lehet venni a szobát, az irtószerek körültekintően történő alkalmazás mellett emberre nem veszélyesek.
 3. a második kezelés, amennyiben szükséges (szükségességének az oka, hogy a petéket nem tudjuk 100%-osan elpusztítani és az ebből kikelő lárvák már nem biztos, hogy a megfelelő méregmezővel találkoznak) az első kezeléstől számított 14-30 nap múlva esedékes.
 4. a második kezelés után garanciát vállalunk arra, hogy a helyiség, lakás, szoba, apartman maradéktalanul poloskamentes lesz.

Önnek ez azért előnyös, mert ha az első irtás megoldja a problémát, akkor sok pénzt spórolhat. A második alkalom után viszont, már akárhogy lesz, mi megoldjuk a problémáját, Önnek nem lesz vele több költsége!

Miért válasszon minket, mint poloskairtó szakvállalkozást?

 • 100%-os irtásra vállalunk garanciát
 • diszkrét munkavégzés
 • biztos megoldás
 • munkaidőnk kötetlen, rugalmasan igazodik a megrendelőhöz
 • biztonságos irtás kényes helyeken is
 • rövid határidővel dolgozunk

Mit tegyen?

 • Ha feltételezhetően használt holmival hurcolta be a poloskát otthonába, azt NE dobja ki, hiszen az már nem "fertőző" forrás, csak a "fertőzött" környezet része, abból az állatok szétvándoroltak, különféle búvóhelyeket keresve.
 • Ha együttműködik velünk és segítőkészen elpakol a lakásban kérésünk szerint, nem csak az eredményességet növelheti, hanem a poloskairtás árát is csökkentheti.

Milyen módszereket alkalmazunk poloskairtásra?

Törekedve a 100%-os alaposságra minden feltételezhető helyen, ahol a poloska búvóhelye, tenyésző-szaporodóhelye, vonulási útja lehet, tartós méregmezőt hozunk létre permetezéssel. A permetléhez speciális adalékanyagokat keverve érjük el a biztos ölő hatást. Fontosnak tartjuk a fejlődésgátló hatású (IGR) készítmények alkalmazását is, hiszen az eredményt biztosabbá teszik és segítenek a rezisztencia kialakulásának késleltetésében is. Ezen kívül ez szelektív beavotkozási pont a rovar életfolyamataiba, ezzel visszaszorítható a non-target (nem célszervezet) mérgezés valószínűsége. Kiűzőszer alkalmazásával a poloska méregmezővel való találkozását biztosabbá tehetjük. Ez történhet hidegköd-képzéssel, füstképzéssel, kiűző aeroszollal, vagy kiűző hatású permetezőszerrel. Elektromos kapcsolók, konnektorok környékén esetleg porozást alkalmazhatunk.
A védekezés módszerének és a megfelelő irtószereknek a kiválasztása mindig az előzetes szemle alkalmával történik.

Nem biztos benne, hogy poloskával áll szemben?

Rendeljen tőlünk poloskakereső szolgáltatást!
Alaposan átvizsgáljuk lakását, így ha nem poloska okozza az Ön problémáját végre megnyugodhat.
Nem kell kidobnia a pénzt irtásra, nem kell feleselegesen irtószert kijuttatni és enélkül is végre nyugodtan aludhat.
A szolgáltatás ára 8.000 Ft 3 szobáig. Amennyiben irtásra kerül sor a keresés ingyenes!

Hozzávetőleges árak poloskairtáshoz

Az árakat a lakásban, házban, hotelben, panzióban, stb. található fekvőhelyek száma alapján tudjuk megsaccolni. Ez nem azt jelenti, hogy csak az ágyat kell kezelni, ez csak jó kiindulópont az ár meghatározásánál. Kérjük ne dobja ki a poloskás ágyat, hiszen attól még a szoba fertőzött marad (éjjeli szekrény, többi bútor, szegélyek, parketta, szőnyeg, stb.), az ágy viszont viszi tovább valahová a poloskát. Az árat ez döntően nem befolyásolja. Hangsúlyozzuk, hogy ez csak jó alap lehet a látatlanban történő árajánlathoz:

Ágyi poloska irtásának hozzávetőleges árai alkalmanként
SZOBÁK, ÁGYAK SZÁMA ÁR
1 szoba - 1 ágy 18.000 Ft
1 szoba - 2 ágy 20.000 Ft
2 szoba - összesen 2 ágy 23.000 Ft
2 szoba - összesen 3 ágy 25.000 Ft
2 szoba - összesen 4 ágy 27.000 Ft
3 szoba - összesen 3 ágy 28.000 Ft
3 szoba - összesen 4 ágy 30.000 Ft
3 szoba - összesen 5 ágy 32.000 Ft
3 szoba - összesen 6 ágy 34.000 Ft
4 szoba - összesen 4 ágy 33.000 Ft
4 szoba - összesen 5 ágy 35.000 Ft
4 szoba - összesen 6 ágy 37.000 Ft
4 szoba - összesen 7 ágy 39.000 Ft
4 szoba - összesen 8 ágy 41.000 Ft

 

A szükség szerinti hidegködképzés felára szobánként 2.500 Ft.

Amennyiben szükséges a konnektorok, kapcsolók porozószerrel történő kezelése, úgy annak díja 3.000 Ft szobánként.

Minden további fekvőhely után plusz 2.000 Ft-ot számolunk még fel.

Már csak a kiszállási díjat kell hozzáadnunk (amennyiben az adott területre az nem ingyenes), ezen kívül nincs más költség.
Ehhez már nem kell számítani az áfát sem.

 

Kérjen ingyenes szaktanácsot vagy árajánlatot!

Frissítve: 2018.01.15.

UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE

Működési területünk:

Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalaszentgrót, Kehidakustány, Sárvár, Szombathely, Celldömölk, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Szigliget, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő, Tapolca, Sümeg, Badacsony, Marcali, Kéthely, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, Zala megye, Vas megye, Veszprém megye, Somogy megye, Balaton

 

Címkék:

rovarirtás, rágcsálóirtás, rovarirtó, rágcsálóirtó, kártevőirtás, kártevő-mentesítés, ágyi poloska, poloskairtás, csótányirtás, darázsirtás, hangyairtás, fáraóhangya, bolhairtás, légyirtás, molyirtás, egérirtás, patkányirtás, HACCP, fertőtlenítés

TUDÁSTÁR